Опер полтавського главку Нацполіціі заплатила тільки 30% вартості квартири

Читать на русском

Співробітниця главку Нацполіції в Полтавській області підписала договір про розстрочення на покупку новеньких квартири.

Старший оперуповноважений відділу управління головного управління Національної поліції в Полтавській області Олена Козій, яка в повідомленні про зміну майнового стану вказала про набуття прав на квартиру в Полтаві, насправді уклала з будівельною фірмою договір купівлі-продажу деривативу (документ, який фіксує зобов'язання продати або купити в майбутньому майно). По ньому вона заплатила тільки третю частину із загальної суми за квартиру.

Скан-копію договору надіслав «Слову і Ділу» чоловік поліцейської після публікації новини про покупку сім'єю квартири в Полтаві.

Згідно з угодою, до 31 серпня Козій повинна була заплатити 351 тисячу 30 гривень. Термін дії документа 31 липня 2019 року. Суму, що залишилася, поліцейська має виплатити згідно встановленого терміну в договорі, чого вона не вказала в реєстрі декларацій.

Таким чином, опер Нацполіції поки що не має прав на квартиру та не платила всю суму повністю, чого не вказала в декларації. Для внесення першого траншу за договором родина Козій мала відповідні кошти.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» повідомила, що опер главку Нацполіції Полтавської області придбавал квартиру за майже 900 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: