Співробітник главку ДФС в Одеській області отримав від батька в подарунок 2,6 мільйона гривень

Читать на русском
Заступник начальника одного з управлінь главку Держфіскальної служби в Одеській області отримав від тата пристойну суму.

Заступник начальника оперативного управління-начальник відділу організації викриття економічних злочинів оперативного управління головного управління Державної фіскальної служби в Одеській області Володимир Коваленко отримав від батька 2,6 мільйона гривень у подарунок.

Таке повідомлення про зміну майнового стану він подав до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Як вказується в документі, громадянин України Іван Павлович Коваленко, який є батьком фіскала, подарував тому 2 мільйони 602 тисячі 360 гривень.

Слід також зазначити, що в минулорічній електронній декларації Коваленко вказав, що володіє будинком і земельною ділянкою в населеному пункті Малокостянтинівка Перевальського району Луганської області. Його дружина має будинок і гараж в Одесі, а також будинок, земельну ділянку та квартиру в окупованому Алчевську Луганської області. За 2016 рік фіскал отримав 108 тис. 629 грн зарплати.

Водночас подружжя Коваленків має чималі заощадження готівкою – 1,126 млн грн, 49700 дол.; 500 євро та 50 тис. російських рублів.

Нагадаємо, не маючи заощаджень, працівниця Держказначейства купила квартиру майже за 800 тисяч.

Раніше опер Полтавського главку Нацполіції придбала квартиру майже за 900 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: