У Києві загорілася квартира в багатоповерхівці, загинули троє людей (оновлено)

Читать на русском
У Шевченківському районі Києва 11 серпня сталася пожежа у квартирі в багатоповерхівці, ліквідація пожежі триває. Надійшла інформація про трьох загиблих.

У Шевченківському районі Києва 11 серпня сталася пожежа в квартирі багатоповерхівки, ліквідація пожежі наразі триває. Вже надійшла інформація про трьох загиблих.

Про це повідомили в прес-службі столичного управління ДСНС, передає «Слово і Діло» з посиланням на 112 Україна.

За словами спікера управління Світлани Водолаги, один із загиблих - чоловік - вистрибнув з вікна палаючої квартири.

«Рятувальники довго не могли потрапити в квартиру через броньовані двері, довго встановлювали автодрабину. У квартирі виявили тіла ще двох людей, їхні особи встановлюються. Пожежа поки локалізована, але не ліквідована. Працюють 4 одиниці основної та спецтехніки та близько 20 чоловік особового складу», - повідомила вона.

За словами сусідів, господиня квартири - жінка-інвалід, яка взяла до себе на проживання квартирантів.

Пізніше в прес-службі ДСНС уточнили, що пожежа сталася в дев'ятиповерхівці на Бехтерівському провулку, 10. Інформація про спалах надійшла рятувальникам о 12:19, а о 13:10 пожежу було локалізовано.

Близько 14.00 надійшла інформація про ліквідацію пожежі. За уточненими даними, в квартирі були виявлені тіла двох жінок (літньої і молодої), одне з них було обгорілим, друга людина, ймовірно, отруїлася димом.

Пізніше поступила інформація про те, що чоловік вбив двох жінок у квартирі і підпалив їх, а після цього викинувся з вікна сьомого поверху. Встановлено, що киянин вбив господарку квартири та її доньку, після чого підпалив квартиру і вистрибнув з балкона. «Зі слів свідків, відомо, що чоловік голосно спілкувався по мобільному телефону, при цьому в розмові зазначив, що стоїть на балконі і покінчить із життям самогубством», - уточнюють в поліції.

Нагадаємо, раніше під Харковом відбулася потужна пожежа на складах.

А 3 серпня в РФ загорівся недобудований стадіон

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: