Німецький міністр порівняв Трампа з Кім Чен Ином

Читать на русском
Міністр закордонних справ Німеччини розкритикував американського главу через погрози на адресу Північної Кореї.

Демократично обраний президент США Дональд Трамп використовує настільки ж агресивну риторику, як і керівництво північнокорейського режиму.

Про це заявив міністр закордонних справ Німеччини Зігмар Габріель, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Deutsche Welle.

Він розкритикував американського очільника через погрози на адресу Північної Кореї, які, на його думку, становлять небезпеку для розв'язання ядерної війни.

Глава Пентагону попередив про знищення народу КНДРПівнічна Корея значно поступається можливостям США і тому програє будь-яку гонку озброєнь або конфлікт.

Габрієль наголосив, що риторика Трампа викликає стурбованість і побоювання, що «ми, як у випадку з Першою світовою, в сомнамбулічному стані прийдемо до війни, тільки на цей раз до війни, яка при певних обставинах буде вестися ядерною зброєю».

Міністр додав, що Трамп використовує настільки ж агресивну риторику, як та, що до сих пір виходила від північнокорейського режиму.

Раніше Трамп пригрозив Північній Кореї відповісти «вогнем і люттю» в разі, якщо з її боку буде реальна загроза для США.

Сенатор Джон Маккейн заявив, що Трампу не слід погрожувати Північній Кореї «вогнем і люттю», якщо він насправді не готовий втілити це в життя.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: