У Казахстані під час аварії навчального літака загинув українець

Читать на русском
На борту повітряного судна були пілот-інструктор і курсант, які внаслідок катастрофи загинули.

У двох кілометрах від аеродрому Азем (Алмата, Казахстан) зазнав аварії двомісний літак Tecnam 2002, внаслідок чого загинули двоє людей, зокрема один громадянин України.

Інформацію про це підтвердило українське посольство у коментарі «[Інтерфакс-Україна] (http://interfax.com.ua/)», передає «Слово і Діло».

Найрезонансніші авіакатастрофи у світовій історіїЗбиття радянським винищувачем південнокорейського літака, теракт 11 вересня у США та трагедія малайзійського «Боїнга»: «Слово і Діло» зібрало список найгучніших авіакатастроф в історії людства.

Серед загиблих - пілот і курсант. Агентство також повідомляє, що загиблого українця (пілот) звали Курченко С.П., 1970 року народження.

Повітряне судно виконувало навчально-тренувальне завдання і розбилося вранці 10 серпня в двох кілометрах від аеродрому Азем.

Місцева влада озвучила попередню причину авіакатастрофи - так зване звалювання повітряного судна у повітрі. Літак повністю згорів, повідомляє Радіо Свобода (Казахстан).

Раніше експерт із цивільно-військової координації розповів «Слову і Ділу» про шанси покарати винних у трагедії «Боїнга-777».

Нагадаємо, 19 березня в українському МЗС заявляли, що в авіакатастрофі у Ростові-на-Дону загинули 8 громадян України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: