Бойовики обстріляли позиції ВСУ на усіх напрямках – штаб

Читать на русском
У зоні проведення АТО на Донбасі з початку доби, 10 серпня бойовики обстріляли позиції Збройних сил України на усіх напрямках.

З початку доби 10 серпня 2017 Року, в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики обстріляли позиції Збройних сил України на всіх напрямках.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».

Минуле, сьогодення і майбутнє добробатів в УкраїніЖурналіст Денис Попович розповів, яке майбутнє в Україні очікує на добровольчі батальйони.

«У районі проведення АТО, сьогодні і далі було неспокійно. Російсько-окупаційні угруповання поодиноко обстрілювали наші позиції на всіх напрямках», - йдеться в повідомленні.

Так, вночі, за українськими укріплень неподалік Широкино, бойовики били з мінометів калібру 82 міліметра. Крім того, на Приморському напрямку, під обстріл потрапили опорні пункти українських військових у Водяному.

На Донецькому напрямку незаконні збройні формування застосовували великокаліберні кулемети поблизу майорських, а на Луганському - міномети і гранатомети на підступах до Новотошківському. Всього з початку доби в зоні АТО один український військовослужбовець отримав поранення.

Нагадаємо, сьогодні в Донецькій області, в села Верхнешіроковское, бойовики затримали патруль спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співпраці в Європі (СММ ОБСЄ).

Сьогодні було названо кількість ветеранів АТО в Україні.

Раніше, стало відомо, скільки чехів воює на боці бойовиків на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: