«Укрзалізниця» розриває контракт із компанією, відповідальною за ремонт кондиціонерів

Читать на русском
Укрзалізниця розриває контракт з компанією, відповідальною за ремонт пасажирських поїздів - Дніпровагонрембудом.

«Укрзалізниця» заявила, що розриває контракт з компанією, відповідальною за ремонт пасажирських поїздів - «Дніпровагонрембудом» - за неякісний ремонт кондиціонерів у вагонах.

Про це йдеться на сайті компанії, пише «Слово і Діло».

«Укрзалізниця» в цифрах і фактах: як працює основний перевізник УкраїниДнями міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що за рішенням суду, ПАТ «Укрзалізниця» знову перейшла в підпорядкування Мінінфраструктури, після того, як понад півроку підприємством керував безпосередньо Кабінет міністрів. «Слово і Діло» вирішило показати, що являє собою ПАТ і з чим тепер матиме справу Омелян.

«ПАТ «Укрзалізниця» просить вибачення у пасажирів за неналежні умови подорожі і обіцяє подбати про те, щоб подібні випадки не повторювалися. Залізничники і надалі будуть проводити розслідування по всіх зверненнях пасажирів, в тому числі, щодо недотримання температурного режиму в поїздах», - заявили в держкомпанії.

Зокрема, цьому передувала скарга віце-прем'єр-міністра Іванни Климпуш-Цинцадзе про те, що під час подорожі з Херсона до Києва 6-7 серпня в її вагоні не працювала система кондиціонування повітря.

В «Укрзалізниці» прокоментували, що працівники ПАТ «Дніпровагонрембуд» відремонтували систему кондиціонування повітря в цьому вагоні 01-03.08.2017», - йдеться в повідомленні. - На жаль, система кондиціонування вийшла з ладу вже під час першого рейсу: стався витік холодоагенту з системи кондиціонування повітря», - додали в «Укрзалізниці».

Раніше «Укрзалізниця» змінила графік руху поїздів.

А з 1 серпня «Укрзалізниця» почала працювати з Reuters і Bloomberg.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: