Топ-чиновник «Укрзалізниці» не задекларував $220 тисяч, золоті злитки та коштовні годинники

Читать на русском
Хабарник не вказав у декларації 220 тисяч доларів, 13,5 тисяч євро, 7 золотих злитків 999,9 проби, коштовні годинники та інші цінності.

У заступника юридичного департаменту ПАТ «Укрзалізниця», якого спіймали на хабарі в 150 тисяч долларів, знайшли 220 тисяч долларів, 13,5 тисяч євро, 7 золотих злитків 999,9 проби, коштовні годинники та інші цінності.

Про це повідомляє в Facebook прокуратура Києва, передає «Слово і Діло».

Хабарник не вказав ці кошти в декларації та зберігав їх у себе вдома, а також у банківській чарунці, зареєстрованій на дружину. В декларації посадовця були вказані лише 150 тис. грн на рахунку дружини.

Прокурор Каховської прокуратури, затримана НАБУ за хабар, через суд намагалася поновитися на посадіПрокурор однієї з місцевих прокуратур Херсонської області подавала апеляцію на відсторонення з посади.

Хабарнику повідомили про підозру в злочині за статтею «Декларування недостовірної інформації».

У прокуратурі зазначили, що кошти знайшли в заступника начальника юридичного департаменту «Укрзалізниці».

Нагадаємо, раніше генрпрокурор Юрій Луценко повідомив, що за вимагання хабара в $150 тис. затримали начальника департаменту майнових і земельних ресурсів «Укрзалізниці» Тимошенка та заступника начальника юридичного департаменту Ященка.

Також правоохоронці затримали заступника комунального підприємства Київської міської державної адміністрації при отриманні частини хабара.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: