Хто Ви зі світових політиків? ТЕСТ

Читать на русском
Ми звикли думати, що світові політичні лідери – це небожителі, які не мають недоліків і людських слабкостей. Слово і Діло добряче покопирсалося в біографіях і політичних програмах сильних світу цього і може з упевненістю сказати, що це не так. Переконайтеся самі.

Ми бачимо цих людей виключно з екранів телевізорів і перших шпальт новин. Кожне їхнє слово, а інколи навіть кожен жест, миттєво стають надбанням громадськості й темою для обговорення. Вони – президенти й прем’єри найрозвиненіших країн світу, політики, що впливають на долю не лише своїх держав, але й решти світу. Проте й вони мають свої слабості, вподобання, принципи, здобутки і провали. «Слово і Діло» добряче покопирсалося в біографіях й історії політичних заяв і програм сильних світу цього, аби Ви переконалися в цьому самі!

Ми підготували тест, який, можливо, відкриє Вам невідомі сторони добре відомих Вам політиків, і покаже, на кого з них, виходячи з Ваших поглядів, Ви найбільше подібні. Складаючи цей тест, ми часом самі дивувалися фактам із біографій деяких світових лідерів, тож переконані, що й Вас він здатен здивувати.

Якщо Вам припаде до душі цей тест, рекомендуємо також дізнатися, за кого з кандидатів у президенти України Ви проголосували б, якби вибори відбулися сьогодні, а також на кого з вітчизняних політиків Ви схожі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: