Бальчун розповів про причини своєї відставки

Читать на русском
Войцех Бальчун розповів про свою роботу на посаді директора Укрзалізниці та пояснив свою відставку тим, що скучив за сім'єю.
фото: УНІАН

Войцех Бальчун розповів про свою роботу на посаді директора «Укрзалізниці» та пояснив свою відставку тим, що скучив за сім'єю.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Від початку було відомо, що ця місія не триватиме вічно. Я розумів, що в першу чергу на мої плечі ляже тягар організації процесу керованості фірмою. Ситуація, яку я застав, була набагато складнішою, ніж можна було комусь уявити», – розповів Бальчун.

За його словами, за час керівництва компанією йому вдалося її стабілізувати, поліпшити економічні показники, підготувати п'ятирічну стратегію та повернутися до залучення інвестицій, а також запустити нові пасажирські рейси.

«Але багато що й не склалося, що є природним, з огляду на масштаби проблем «Укрзалізниці», – зазначив Бальчун.

Він подякував за підтримку прем'єр-міністру Володимиру Гройсману, віце-прем'єрам Степану Кубіву та Володимиру Кістіону, а також керівнику наглядової ради УЗ Євгену Кравцову й зазначив, що «щоденна критика була додатковою мотивацією».

Причиною своєї відставки Бальчун назвав бажання повернутися до сім'ї в Польщу.

«Я весь час мав повну підтримку від моєї родини в Польщі, але незмінно ключовим елементом мого життя тут був сум за сім’єю, яка змушена була приймати наслідки моєї міжнародної місії», – підкреслив він.

Нагадаємо, 9 серпня Гройсман повідомив про відставку керівника «Укрзалізниці». Бальчун очолив УЗ 20 квітня 2016 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: