Працівник «Укрспецекспорту» придбав квартиру за 1,4 мільйона гривень

Читать на русском
Начальник одного з відділів держпідприємства Укрспецекспорт витратив майже півтора мільйона гривень на житло.

Начальник відділу виконання вимог законодавства з питань експортного контролю управління експортного контролю державної компанії «Укрспецекспорт» Віталій Зайцев придбав квартиру за 1,4 мільйона гривень у Києві.

Таке повідомлення про зміну майнового стану він подав до Єдиного державного реєстру декларацій, повідомляє «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, 8 липня Зайцев заплатив 1 мільйон 417 тисяч гривень громадянці України Ларисі Олександрівні Федоровій за квартиру загальною площею 81,6 кв. м. Відзначимо, що в 2017 році начальник відділу подавав лише два повідомлення про зміни: перше – зарплатня, а друге – купівля квартири. Як вказав Зайцев, за лютий 2017 року він отримав 81 тисячу 942 гривні.

Водночас у щорічній декларації за 2016 рік працівник «Укрспецекспорту» вказав, що володіє ще однією квартирою в Києві площею 35,3 кв. м. Авто або рухоме майно відсутнє. За минулий рік Зайцев заробив 540 тис. 405 грн. Готівкою він зберігає 50 тис. грн і 2400 дол. На рахунках у банках – 266 тис. 517 грн.

Нагадаємо, гендиректор «Укрспецекспорту» отримав мільйон зарплатні.

Раніше нардеп від БПП придбав біткойнів на 32 мільйони гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: