В Естонії почалися навчання за участю Нацгвардії США

Читать на русском
Спільні навчання авіації Національної гвардії американського штату Меріленд та естонських Сил оборони розпочинаються сьогодні, 7 серпня, в Естонії.

Спільні навчання авіації Національної гвардії американського штату Меріленд та естонських Сил оборони розпочинаються сьогодні, 7 серпня, в Естонії.

Про це повідомив Головний штаб Сил оборони республіки, передає УНН, пише «Слово і Діло».

Найбільші полігони ЗСУ: де й за скільки проходять навчання української арміїУ Державному бюджеті на 2017 рік закладено 250 мільйонів гривень на покращення матеріальної частини навчальних центрів української армії: «Слово і Діло» підготувало інфографіку про найбільших військових полігонах.

«З американської сторони в них візьмуть участь 10 штурмовиків А-10 Thunderbolt, 4 вертольоти UH-64 Black Hawk і CH-47, а також 270 військових фахівців Національної гвардії США, які в п'ятницю прибули на авіабазу Емарі під Таллінном. Під час проведення навчань в Естонії також буде розташований штаб ВПС Національної гвардії штату Меріленд», – йдеться в повідомленні.

У навчаннях візьме участь дислокований в Естонії міжнародний батальйон НАТО, а також члени воєнізованого ополчення «Кайтселійт» («Союз оборони»).

Також у понеділок, 7 серпня відбудеться зустріч голови Міноборони Естонії Юрі Луйка та керівника Нацгвардії штату Меріленд Лінда Сінгха. Основна частина навчань пройде в зоні Центрального полігону поблизу містечка Тапа.

Навчання проходитимуть до 18 серпня.

Нагадаємо, на полігоні в Київській області вибухнув снаряд: є загиблі й поранені.

А Молдова запідозрила РФ у незаконних навчаннях в Придністров'ї.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: