Стало відомо, яке майно Полякова та Розенблата заарештував суд

Читать на русском
В Єдиному державному реєстру судових рішень з'явилися постанови про арешт майна депутатів Максима Полякова та Борислава Розенблата.

Солом'янський районний суд міста Києва за клопотанням детектива Національного антикорупційного бюро Дмитра Атамчука заарештував земельну ділянку та автомобіль BMW X5 2013 року випуску депутата від фракції «Народного фронту» Максима Полякова, а також майно члена Верховної Ради Борислава Розенблата.

Відповідні постанови ухвалив суддя Віталій Українець, повідомляє «Слово і Діло».

НАБУ вдалося домогтися арешту наступного майна Розенблата: житлового будинку в Житомирі загальною площею 700,6 кв. м; половини будинку в Житомирській області площею 225,4 кв. м; двох земельних ділянок площею 0,75 і 1,6583 га; картоплесховище площею 1303 кв. м; комплекс будівель і споруд, що складається з 27 об'єктів загальною площею 13481,1 кв. м; акції Галіївського маслозаводу; частки в статутному капіталі ТОВ «Оберіг», ТОВ «Миропільський бекон» та ТОВ «Корецький аграрій», а також гроші, що зберігаються на рахунках у ПриватБанку та Ощадбанку (в е-декларації за 2016 рік на рахунках було 124 тисяч 725 гривень і 54 479 доларів відповідно).

Крім того, суд заарештував майно Розенблата в Німеччині. Під арешт потрапили півбудинку загальною площею 270 кв. м ; половина земельних ділянок загальною площею 1188 і 352 кв. м; половина земельної ділянки із забудовою загальною площею 95 кв. м. і частка в статутному капіталі I.S.R. International.

Нагадаємо, САП попросила суд стягнути заставу Полякова за відмову носити електронний браслет.

Раніше суд заарештував 200 тисяч доларів, які агент НАБУ передала охоронцю Розенблата.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: