Фонд Держмайна оголосив аукціон з приватизації «УкрТВС»

Читать на русском
Фонд державного майна оголосив дату аукціону з приватизації 33,3 відсотка державних акцій в ПрАТ Спільне українсько-казахстансько-російське підприємство з виробництва ядерного палива (УкрТВС).
фото: УНІАН

Фонд державного майна оголосив дату аукціону з приватизації 33,3% державних акцій в ПрАТ «Спільне українсько-казахстансько-російське підприємство з виробництва ядерного палива» (УкрТВС).

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ФДМ.

«ФДМУ оголошує про продаж державного пакета акцій у статутному капіталі приватного акціонерного товариства «Спільне українсько-казахстансько-російське підприємство з виробництва ядерного палива» на аукціоні», – розповіли у Фонді держмайна.

Степан КубівНародний депутат України
Кубів зобов'язаний здійснити прозору приватизацію державних підприємствСказано 14 квітня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

На продаж виставлені 33,3% акцій, що належать державі. Стартова ціна пакета акцій становить 921 тисячу гривень.

Заявки на участь в аукціоні приймаються до 22 серпня, сам аукціон відбудеться 30 серпня. Підприємство «УкрТВС» було створене в 2001 році для кооперації між атомно-промисловими комплексами України, Казахстану та РФ. Акціонерами підприємства є ФДМ, «Казатомпром» (Казахстан) і ТВЕЛ (Росія).

Нагадаємо, 24 липня ФДМ виставив на продаж частку держави в восьми обленерго.

31 липня в ФДМ вирішили здати в оренду частину споруд у зоні відчуження Чорнобильської АЕС під будівництво сонячної електростанції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: