Апеляцію САП у справі Суса розглядатиме суддя, чий син працює в його департаменті

Читать на русском
Апеляційну скаргу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в справі Дмитра Суса розгляне колегія суддів, до якої належить батько начальника відділу в департаменті ГПУ з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки.
фото: Цензор.НЕТ

Апеляційну скаргу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у справі Дмитра Суса розгляне колегія суддів, до якої належить батько начальника відділу в департаменті ГПУ з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки.

Про це розповів прокурор САП Сергій Козачина, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Цензор.НЕТ».

За його словами, син одного із суддів колегії Віктора Глиняного Сергій працює заступником начальника інформаційно-аналітичного відділу департаменту ГПУ з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки, а в 2016 році він був просто прокурором департаменту.

Підозрюваний Сус до листопада 2016 року обіймав посаду заступника начальника департаменту. Прокуратура може заявити відвід судді, якщо виникнуть сумніви в його об'єктивності.

Нагадаємо, 4 серпня суд переніс розгляд апеляції САП щодо запобіжного заходу Сусу на 10 серпня через те, що не отримав матеріали справи із суду першої інстанції.

25 липня НАБУ та САП затримали екс-чиновника ГПУ Суса за підозрою в заволодінні чужим майном у великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем, а також декларуванні недостовірної інформації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: