САП подасть апеляцію на запобіжний захід Сусу

Читать на русском
В Антикорупційної прокуратурі вирішили оскаржити раніше обраний запобіжний захід для екс-співробітника Генпрокуратури Дмитра Суса.

Прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури ухвалили рішення подати апеляцію на рішення Солом'янського районного суду міста Києва про обрання запобіжного заходу колишньому заступнику начальника департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки-начальнику управління з розслідування кримінальних проваджень у сфері економіки Генеральної прокуратури України Дмитру Сусу.

Про це заявив прокурор САП Сергій Козачина, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

«Ми будемо подавати апеляцію», – заявив він.

САП вважає запобіжний захід у вигляді домашнього арешту для Суса занадто м'яким. Водночас правоохоронці вже наділи електронний браслет на Суса.

«З наступного дня після рішення суду (тобто 28 липня) Дмитро Миколайович (Сус – ред.) під контролем співробітників Національного антикорупційного бюро був доправлений додому, до Хмельницького, й браслет на нього був надітий», – зазначив адвокат Дмитро Дмитренко.

Захисник запевняє, що підозрюваний повною мірою виконує всі зобов'язання, покладені судом. При цьому захист ще не визначився з приводу доцільності подання апеляції на запобіжний захід.

Нагадаємо, в САП не були впевнені, чи подаватимуть апеляцію в справі Суса.

Раніше суд відправив екс-прокурора ГПУ під домашній арешт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: