Порошенко: Україна подолала пік злочинності

Читать на русском
Президент Петро Порошенко вважає, що Україна вже подолала пік злочинності, хоча до перелому в боротьбі з криміналом все ще далеко.
фото: УНІАН

Президент Петро Порошенко вважає, що Україна вже подолала пік злочинності, хоча до перелому в боротьбі з криміналом все ще далеко.

Про це він заявив на Софійській площі в Києві під час заходів із нагоди річниці створення Національної поліції, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНІАН.

«На жаль, не можна ще сказати, що ми досягли корінного перелому в боротьбі з криміналом у всіх його проявах. У першу чергу тих, які загрожують життю й здоров'ю людей, безпеці та власності громадян», – сказав Порошенко.

День Національної поліції. Що Ви знаєте про українських стражів порядку? ТЕСТУ День Національної поліції «Слово і Діло» пропонує Вам перевірити свої знання про основний правоохоронний орган нашої країни за допомогою спеціального тесту. Ми впевнені, що Ви знаєте відповідь не на всі наші запитання!

При цьому він зазначив, що пік злочинності країна вже подолала.

«Хороша новина в тому, що все ж подолано той негативний пік злочинності, який був викликаний складною соціально-економічною ситуацією, впливом війни й одночасно трансформацією самої правоохоронної системи», – підкреслив президент.

Нагадаємо, 4 липня Порошенко назвав кількість поліцейських, що загинули при виконанні обов'язків від моменту заснування відомства.

Раніше «Слово і Діло» проаналізувало, що сьогодні являє собою Національна поліція та в яких областях охороняють порядок найбільше патрульних.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: