Польща привітала антиросійські санкції США

Читать на русском
Варшава привітала рішення президента США щодо нових жорстких санкцій проти Росії, які також належать до стратегічних інтересів Польщі.

Варшава привітала рішення президента США щодо нових жорстких санкцій проти Росії, які також належать до «стратегічних інтересів» Польщі.

Про це йдеться в заяві Міністерства закордонних справ Польщі, передає «Слово і Діло».

«З часу анексії Криму Росією та початку агресії проти України відповідні обмеження вже були запроваджені указами президента. Законопроект щодо санкцій, ухвалений переважною більшістю голосів Конгресу США, може бути ще більш ефективним», – йдеться в заяві.

У Кремлі кажуть, що санкціями Росію не зігнутиПідписання закону про нові антиросійських санкції президентом США Дональдом Трампом де-факто нічого не змінює, оскільки документ все одно був би реалізований.

У МЗС Польщі наголосили, що одночасне продовження санкцій проти російського енергетичного сектора, включаючи тих, хто бере участь у проекті «Північний потік-2», відповідає стратегічним інтересам Польщі, а також Центральної та Східної Європи.

«Він (новий закон – ред.) також може сприяти покращенню диверсифікації постачання енергії в усьому ЄС», – йдеться в заяві.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп у середу, 2 серпня, підписав закон про санкції проти Росії.

Президент України Петро Порошенко привітав підписання президентом США нового пакета санкцій щодо Росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: