Вибухи боєприпасів у Абхазії: постраждалих не менш ніж 20

Читать на русском
Під час вибуху на складі боєприпасів в селі Приморське Гудаутського району невизнаної Абхазії постраждали не менше 20 громадян Росії.

Під час вибуху на складі боєприпасів в селі Приморське Гудаутського району невизнаної Абхазії постраждали не менше 20 громадян Росії.

Про це повідомляє «РІА Новини» з посиланням на прес-аташе посольства РФ в Абхазії Турала Джавадова, пише «Слово і Діло».

«За попередніми даними міністерства охорони здоров'я, серед постраждалих 20 росіян», - сказав він і уточнив, що це не остаточна цифра.

Також Джавадовв не повідомила, в якому стані знаходяться російські громадяни. Пізніше в Ростуризмі заявили, що серед поранених немає туристів з Росії.

Відновлення після вибуху: жителі Балаклеї ремонтують будинки за власний рахунокЧерез майже три місяці після серії вибухів на військовому арсеналі в Балаклії багато жителів міста продовжують чекати обіцяної допомоги у відновленні житла.

У прес-службі Південного військового округу також відзначили, що особовий склад російської військової бази в Абхазії під час вибуху не постраждав.

Раніше на полігоні у Дніпропетровській області вибухнув знаряд, 8 військових отримали поранення.

Нагадаємо, в ніч на 23 березня в місті Балаклія Харківської області вибухнув великий склад боєприпасів, де зберігалися артилерійські і танкові снаряди. В результаті інциденту евакуйовано близько 20 тисяч жителів Балаклії і ще двох довколишніх населених пунктів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: