Суд наклав арешт на продукцію «Укрспирту»

Читать на русском
Шевченківський районний суд Києва наклав арешт на 97,9 тисячі декалітрів спиртовмісної продукції, вилученої за підсумками обшуків правоохоронцями спиртзаводів держпідприємства Укрспирт.

Шевченківський районний суд Києва наклав арешт на 97,9 тисячі декалітрів спиртовмісної продукції, вилученої за підсумками обшуків правоохоронцями спиртзаводів держпідприємства «Укрспирт».

«Кривава Мері». Хто стоїть за вбивством менеджера «Укрспирту»?У зв’язку з тим, що редакція порталу не отримала документів на підтвердження викладеної в статті спірної інформації, з метою усунення суперечностей навколо зазначеного матеріалу, було прийнято рішення про його виключення з матеріалів сайту.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на прес-реліз Державної фіскальної служби в середу, 2 серпня.

Згідно з інформацією, відповідна постанова була ухвалена судом 1 серпня. Загальна вартість вилученої продукції оцінюється в 180 млн грн.

Як повідомлялося, на заводах ДП «Укрспирт» 24 липня правоохоронні органи проводили обшуки, вилучивши 97,9 тис. дал спиртовмісної продукції.

На момент проведення обшуків виробляли продукцію 10 заводів «Укрспирту». На 15 спиртових заводах, які на момент проведення слідчих дій не працювали, були виявлені залишки спиртовмісної продукції.

Раніше поліція встановила особу вбивці екс-директора «Укрспирту».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: