У зоні АТО застрелився військовослужбовець Нацгвардії

Читать на русском
Пізно ввечері 30 липня в зоні проведення антитерористичної операції застрелився 19-річний військовослужбовець Національної гвардії України.

Пізно ввечері 30 липня в зоні проведення антитерористичної операції застрелився 19-річний військовослужбовець Національної гвардії України.

Про це з посиланням на військовий комісаріат Запорізької області повідомляє «Слово і Діло».

«Небойові втрати»: хто вбиває наших військовихЖурналіст Максим Кречетов – про небойові втрати в лавах Збройних сил України, які минулого року перевищили бойові.

Згідно з текстом, боєць служив у військовій частині №3029, яка дислокується в Запоріжжі, а зараз перебуває в зоні АТО. У зазначеній військовій частині повідомили, що вже почали розслідування інциденту.

«Також представник військової частини, посилаючись на слова товаришів по службі, розповів, що трагедія сталася після вечірнього шикування. Боєць вдягнув нову форму, після чого застрелився з автомата. За словами товаришів по службі, військовослужбовець мав спокійний характер, жодних конфліктів із родичами або колегами в нього не було», – йдеться в повідомленні.

Водночас, згідно з текстом, нацгвардійці запевняють, що загиблий перебував у групі «Синій кит» – спільноті потенційних самогубців, популярній в одній із соціальних мереж. На їхню думку, саме це могло стати причиною самогубства.

Нагадаємо, 20 липня на полігоні в Дніпропетровській області вибухнув снаряд, надійшла інформація про постраждалих.

7 липня президент Петро Порошенко підписав указ про призов до Національної гвардії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: