У курортну Затоку відправили додаткові сили Нацгвардії

Читать на русском
Посилення заходів не пов'язане з будь-яким загостренням безпекової ситуації в цьому курортному селищі.

У курортному селищі Затока Одеської області додатково направили 60 військовослужбовців Національної гвардії України для охорони громадського порядку.

Про це повідомили в Південному територіальному управлінні НГУ, передає «Слово і Діло».

Нацгвардію озброїли броньованим «Козаком-5»Козак-5 виконаний на іншому шасі IVECO, має багато додаткового обвісу і адаптований до вимог військових.

«Залучення додаткових сил Національної поліції і Нацгвардії для забезпечення громадського порядку в Затоці не пов'язане з якимось загостренням безпекової ситуації в цьому курортному селищі», - зазначив в коментарі «Радіо Свобода» радник управління Національної поліції в Одеській області Руслан Форостяк.

У вересні 2016 роки вже була спроба захоплення селищної ради Затоки. Тоді близько 300 осіб спортивної статури стали учасниками бійки, яка сталася в боротьбі за владу між прихильниками колишнього секретаря селищної ради Затоки В'ячеслава Бокого і нинішнім законним секретарем селищної ради Наталією Вернигорою.

Нагадаємо, в грудні 2016 року в Затоці силовики проводили обшуки і затримання.

Цьогоріч у березні у селищі Затока через захоплення селищної ради було направлено додаткові сили поліції з Одеси для забезпечення громадського порядку під час проведення сесії органу місцевого самоврядування.

Як відомо, у квітні 2017 року Болград Одеської області ввели додаткові підрозділи Національної гвардії України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: