Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Бриль планує реалізувати кілька проектів для забезпечення житлом учасників АТО

29 грудня 2016 року голова Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль заявив, що планує реалізувати кілька проектів для забезпечення житлом учасників АТО. Серед них – будинок для ветеранів антитерористичної операції в обласному центрі, зведення якого фінансуватиметься з міського та обласного бюджетів.
Архів
Сказано 29 грудня 2016 р.

Джерело

  • http://www.zoda.gov.ua/news/34627/kostyantin-bril-vruchiv-order-na-budinok-uchasniku-ato.html
  • Лист Запорізької обласної державної адміністрації від 11 січня 2018 року
  • Лист Запорізької обласної державної адміністрації від 5
  • Лист Запорізької обласної державної адміністрації від 5 квітня 2018 року
  • https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/586-14

Результат

У 2017 році було надано грошову компенсацію 6 сім'ям загиблих військовослужбовців, які брали участь в АТО. Також в області сформовано чергу військовослужбовців, які брали безпосередню участь в АТО. Станом на 1 грудня 2017 року у черзі перебуває 39 осіб. Також надано грошову компенсацію на суму 2,5 млн грн 4 інвалідам війни.

Станом на 5 квітня 2018 року в кожній адміністративній одиниці створені комісії з розгляду заяв членів сімей загиблих АТО, та безпосередніх учасників.

Враховуючи, що Костянтин Бриль відповідно до Закону України "Про місцеві державні адміністрації", в зв'язку з обранням нового Президента України, не буде в подальшому мати відповідних повноважень для виконання цієї обіцянки - вона переноситься в архів.