Подорож із Києва до Дніпра: Омелян оцінив якість українського плацкарту

Читать на русском

Міністр інфраструктури Володимир Омелян проїхався в плацкартному вагоні з Києва до Дніпра, щоб оцінити якість послуг української залізниці.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян проїхався в плацкартному вагоні з Києва до Дніпра, щоб оцінити якість послуг української залізниці.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Міністр зауважив, що спеціально взяв плацкарт і поїхав без попередження. За його словами, він оглянув усі вагони, які після ремонту були чистими.

«З мінусів – волога білизна й нестерпна задуха на початку подорожі. Зате потім кондиціонери працювали, половина туалетів – навіть вакуумні. Шкода, що історії, як ми будемо подавати на перон охолоджені вагони влітку, а теплі – взимку, так і залишилися казками. На жаль, на вокзалах безлад, який нагадує ранній Шанхай, а не Європу чи хоча б Польщу», – наголосив Омелян.

Також він висловив бажання наступного разу проїхатися з очільником «Укрзалізниці».

«Наступного разу поїдемо плацкартом із новим очільником УЗ, щоб дискусія була не про те, скільки мільйонів зарплати він має отримати, а який сервіс отримують пасажири залізниці!», – заявив міністр.

Зазначимо, Омелян уже давно висловлював невдоволення роботою голови «Укрзалізниці».

Також повідомлялося, що протягом 2017 року ПАТ «Укрзалізниця» відновить капітально-відновлювальним ремонтом 153 пасажирських вагони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: