Прогноз погоди на 26 липня: грози і шквали накриють значну частину України

Читать на русском
У середу, 26 липня, в більшості областей України очікується дощ. У столиці температура складе від 29 до 31 градусів тепла.

Погода в середу, 26 липня, буде з грозами та сильними поривами вітру. Спека очікується на південному сході та в приморських районах України.

Про це написала синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Куди і за скільки можна відправити дитину на відпочинок влітку?Літо в розпалі, і в багатьох батьків виникає питання, куди можна відносно недорого відправити своє чадо відпочивати й набиратися здоров'я. «Слово і Діло» порівняло приблизні ціни путівок до дитячих таборів у різних регіонах країни.

«Спека в Україні ще триватиме, очікується вдень від +28 +32, у південній нашої частини до +32 +35 градусів вище нуля. Атлантичний вплив вологого повітря вже дістався до західних областей України й далі пошириться на частину центру та півночі. Пройдуть дощі з грозами, місцями можливі шквали», – зазначила синоптик.

Діденко додала, що грози обійдуть тільки частина півдня, східні області, а також Черкаську, Полтавську і Дніпропетровську області.

«У Києві буде спекотно – +30 +32 градуси, можливий дощ і гроза. Послаблення спеки очікується в кінці тижня», – підсумувала Діденко.

Раніше «Слово і Діло» підготувало огляд найважливіших обіцянок, які міністри мають виконати за літо.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: