Мера Енергодара оголосили в розшук

Читать на русском
Мера Енергодара Павла Музику оголосили в розшук, прокуратура вимагає змінити йому запобіжний захід на тримання під вартою.
фото: Радіо Свобода

Мера Енергодара Павла Музику оголосили в розшук, прокуратура вимагає змінити йому запобіжний захід на тримання під вартою.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу прокуратури Запорізької області.

«21 липня 2017 року міського голову Енергодара оголошено в розшук, 24 липня 2017 року Енергодарської міською прокуратурою до суду направлено клопотання про зміну запобіжного заходу з особистого зобов'язання на тримання під вартою», – йдеться в повідомленні.

За даними правоохоронців, 13 липня Музику викликали до Енергодарської місцевої прокуратури для проведення слідчих дій, але він не з'явився й не повідомив нічого про причини неявки.

Допит сусідів встановив, що за адресою постійного проживання він давно не з'являвся.

Водночас опитування працівників виконавчого комітету Енергодарської міськради показало, що мер міста перебуває у відпустці, його точне місцеперебування невідоме.

8 червня Музиці на сесії міськради вручили повідомлення про підозру в незаконному звільненні одного з начальників комунальних підприємств міста зі зловживанням службовим становищем.

12 червня міський суд Енергодара застосував до Музики запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Нагадаємо, 24 липня екс-меру Слов'янська Неллі Штепі продовжили арешт на два місяці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: