Російську журналістку вигнали з України

Читать на русском
Російську журналістку Марію Князєву, яка під псевдонімом Саушкіна працювала на телеканали Россия-1 та Россия-24, СБУ примусово повернула до РФ.

Російську журналістку Марію Князєву, яка під псевдонімом Саушкіна працювала на телеканали «Россия-1» та «Россия-24», Служба безпеки України примусово повернула до РФ.

Про це повідомляє у середу прес-центр СБУ, передає «Слово і Діло».

Зазначається, що росіянка, використовуючи зв’язки з проросійськи налаштованими представниками українських медіа та експертами, збирала інформацію про ситуацію в державі, діяльність вищих органів влади, силових структур нашої держави.

Україна відмовила російському опозиціонеру в політпритулкуУкраїнська влада відмовила в наданні політичного притулку російському активісту, члену російської політичної партії «Яблуко» Володимиру Єгорову.

Ці дані вона використовувала для тенденційного висвітлення ситуації в Україні.

«У рамках протидії втручанню країни-агресора у вітчизняний медіа-простір та локалізації загроз в інформаційній сфері М. Князєву було примусово повернуто на територію РФ, із забороною в’їзду до України терміном на три роки», – йдеться в повідомленні.

Раніше вигнали за межі України російського пропагандиста, фактичного керівника інформаційної служби телеканалу «Інтер», шефа відомої провокаторки Марії Столярової Ігоря Шувалова.

Також зазначимо, що з початку 2017 року Україна заборонила в'їзд 70 артистам, які в обхід українського законодавства відвідали анексований Росією Крим.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: