У штабі АТО рапортують про важку ніч і відносно спокійний день на фронті

Читать на русском
25 липня в світлий час доби бойовики майже не турбували обстрілами українських захисників, йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.
Фото з відкритих джерел

За даними прес-центру штабу АТО, день 25 липня на Донбасі пройшов відносно спокійно, чого не можна сказати про попередню ніч.

Денні обстріли були зафіксовані лише в районі Новотошківського і Кримського, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Facebook прес-центру АТО.

«Сьогоднішній день у зоні АТО минув відносно спокійно. Уже традиційно в світлий час доби незаконні збройні формування практично дотримувалися перемир'я. Лише близько 12 години дня бойовики відкривали неприцільний вогонь із гранатомета і стрілецької зброї по наших позиціях у Новотошківському і Кримському на луганському напрямку», – йдеться в повідомленні.

А ось уночі бойовики неодноразово обстрілювали наші позиції та виходили в розвідку.

У США активно розглядають питання надання Україні зброї – ВолкерПитання надання Україні озброєнь для захисту від проросійських бойовиків активно розглядається у Вашингтоні.

Зокрема, близько опівночі ворог відкрив вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів по опорному пункту сил АТО в районі Катеринівки. За ці кілька хвилин бойова група противника, використовуючи вогневе прикриття, впритул наблизилася до позицій ЗСУ. В результаті бою, що тривав майже годину, бойовиків вдалося відтіснити.

Крім того, вночі терористичні угруповання з мінометів били по наших укріпленнях у Красногорівці, що на маріупольському напрямку. А на луганському напрямку зі стрілецької зброї вели вогонь по Новоолександрівці і Новозванівці.

Нагадаємо, у вівторок в Одесу були доставлені 14 поранених українських військовослужбовців, двоє з яких перебувають у важкому стані.

Раніше лідери Німеччини та Франції Ангела Меркель і Еммануель Макрон за результатами переговорів «нормандської четвірки» закликали Київ поновити економічні відносини з окупованими територіями Донбасу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: