Полякова викликали приміряти браслет, але він не з'явився – поліція

Читать на русском
Депутат від Народного фронту Максим Поляков не з'явився до відділення поліції Черкаської області, де на нього чекали, щоб одягти браслет стеження.
фото: nfront.org.ua

Депутат від «Народного фронту» Максим Поляков не з'явився до відділення поліції Черкаської області, де на нього чекали, щоб одягти браслет стеження.

Про це розповів прес-секретар Нацполіції Ярослав Тракало, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

«Він був викликаний на 11 годину суботи до відділення поліції Черкаської області для вдягання вже запрограмованого електронного браслету стеження. Він не з’явився, працівники поліції разом із детективами НАБУ прочекали його до 14 години», – сказав представник поліції.

Тракало додав, що факт неявки Полякова зафіксувала слідчо-оперативна група, яку викликали на місце.

«На місце була викликана слідчо-оперативна група, яка зафіксувала цей факт. Копію документа отримали працівники НАБУ», – зазначив він.

Водночас Тракало уточнив, що за виклик Полякова до поліції відповідало Національне антикорупційне бюро.

Нагадаємо, 24 липня Поляков заявив, що правоохоронці не намагалися вдягти на нього електронний браслет.

21 липня Солом'янський райсуд столиці призначив Полякову запобіжний захід у вигляді застави в 304 тисячі гривень і поклав на нардепа низку зобов'язань, серед яких було й носіння електронного браслета.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: