Українка стала чемпіонкою світу з фехтування

Читать на русском
Українська шаблістка Ольга Харлан здобула перемогу на Чемпіонаті світу з фехтування, що проходив цьогоріч у німецькому Лейпцигу.
Ольга ХарланФото з відкритих джерел

Українська шаблістка Ольга Харлан перемогла на чемпіонаті світу з фехтування в німецькому Лейпцигу.

У фіналі вона з розгромним рахунком 5:15 переграла представницю Тунісу Аззу Бесбес, і таким чином втретє здобула титул чемпіонки світу, повідомляє «Слово і Діло».

Перед цим спортсменка пропустила майже півроку підготовки, оскільки зважилась на операцію на плечі, яке давно її турбувало. Проте виступ на Чемпіонаті світу розвіяв усі сумніви в її спортивній формі. Вона також неодноразово заявляла, що планує виступити на Олімпійських іграх у Токіо.

Попри обіцянку губернатора, миколаївські футболісти гратимуть на недоремонтованому стадіоніГубернатор Миколаївської області Олексій Савченко не зміг виконати обіцянку щодо реконструкції до кінця червня стадіону в міському парку «Перемога».

До слова, Харлан уже є володаркою командного золота і срібла відповідно на Олімпіаді 2008 року в Пекіні та 2016 року в Ріо-де-Жанейро, а також двох особистих бронзових нагород – у Лондоні-2012 та Ріо-2016.

Нагадаємо, на День Незалежності в Києві відбудеться «Забіг у вишиванках», участь у якому зможуть взяти всі охочі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: