Глава прикордонної служби, що втратив свідомість під час візиту Лукашенка, перебуває в реанімації

Читать на русском
Голова Держприкордонслужби, якому в п'ятницю стало зле прямо під час виступу Олександра Лукашенка Віктор Назаренко, станом на суботу перебуває в реанімації.
Фото з відкритих джерел

Стан здоров'я голови Державної прикордонної служби Віктора Назаренко, який в п'ятницю втратив свідомість під час виступу президента Білорусі Олександра Лукашенка, лікарі оцінюють як задовільний, але він поки залишається під їх наглядом в реанімації.

Про це агентству УНІАН повідомив керівник прес-служби відомства Олег Слободян, передає «Слово і Дело».

«Ніч він провів під наглядом лікарів, поки його стан стабільний, всі життєві показники в нормі, сподіваємося, що він відновиться найближчим часом і продовжить виконувати свої обов'язки», - уточнив Слободян.

Лукашенко: я робив і робитиму все, що доручать Порошенко й ПутінПрезидент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ніколи не намагався втрутитися в конфлікт на Донбасі, а робив лише те, про що його просили два президенти.

Поки невідомо, коли Назаренко повернеться до роботи, так як йому необхідно пройти медичне обстеження.

Як уже писало «Слово і Дело» Лукашенко навіть довелося перервати свій виступ в Адміністрації Президента України через те, що Назаренко стало погано.

Крім того, вчора в АП стався інший ексцес: під виглядом журналістки на зустріч президентів України і Білорусі пройшла активістка Femen і оголила груди прямо під час заходу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: