У штабі АТО уточнили втрати: з початку доби загинули четверо військових, один потрапив у полон

Читать на русском
З початку доби в результаті активізації супротивника та масованого артобстрілу під Красногорівкою загинули четверо українських військових, семеро отримали поранення, один потрапив у полон.
фото: штаб АТО/Facebook

З початку доби в результаті активізації противника та масованого артобстрілу під Красногорівкою загинули четверо українських військових, семеро отримали поранення, один потрапив у полон.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«За поточну добу 20 липня 2017 року, в результаті активізації дій противника, в тому числі масованого обстрілу позицій ЗС України, загинули чотири українських військовослужбовця, один потрапив у полон. Семеро наших захисників отримали поранення», – розповіли в штабі.

Карта АТО: ситуація на сході України на 20 липняСитуація на сході країни станом на 00:00 20 липня 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

У штабі також зазначили, що під час атаки бойовики російсько-окупаційних сил отримали гідну відсіч і зазнали значних втрат загиблими та пораненими.

Нагадаємо, 20 липня близько 4 ранку бойовики спробували атакувати українські позиції під Красногорівкою. В результаті масованого обстрілу противника з мінометів, артилерії, танків і «Градів» загинули четверо українських бійців.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: