Судді Госпсуду Рівненської області колишня дружина подарувала столичну квартиру

Читать на русском

Один із суддів Госпсуду Рівненщини отримав подарунок у негрошовій формі, а саме столичну квартиру площею понад 100 квадратів.
Вадим Торчинюкфото: Hromadske

Колишній голова Господарського суду Рівненської області, а нині суддя цього суду Вадим Торчинюк отримав від колишньої дружини Наталії в подарунок квартиру в Києві.

Відповідне повідомлення про зміну майнового стану він подав до реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Так, 17 липня суддя Госпсуду Рівненської області отримав квартиру загальною площею 110,2 квадратних метра в Києві від громадянки України Наталії Володимирівни Торчинюк, яка є його колишньою дружиною. Як відомо, Вадим Торчинюк сам подав на розлучення, мотивувавши це тим, що «вони з дружиною близько 2 років разом не проживають і кожен з них має різні погляди на сімейне життя».

В е-декларації за 2016 рік суддя Госпсуду вказав, що він володіє трьома земельними ділянками, двома гаражами, чотирма квартирами, будинком відпочинку та елінгом (споруда на березі моря, річки або озера, обладнана для будівництва суден) в окупованій Алушті. Також він має три наручних годинника дорогих марок і чотири автомобіля.

Крім того, Торчинюк тримає готівкою 27 тисяч євро, 53 тисяч доларів і 220 тисяч гривень. На банківських рахунках у нього є 157 тисяч 320 євро, 2346 доларів, 215 фунтів стерлінгів і 70 771 гривень. Зазначимо, що суддя також будує будинок площею 650,6 кв. м і нежитлову будівлю 259,22 кв. м. в передмісті Луцька, н. п. Тарасівка.

Нагадаємо, співробітниця АП спочатку подарувала сама собі 10,8 млн грн, а потім купила квартиру за 7,5 млн.

Заробивши 130 тисяч у 2016 році, співробітниця прокуратури Закарпатської області купила авто за півмільйона.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: