Директор Львівського бронетанкового заводу працює далі й заперечує звинувачення НАБУ

Читать на русском
Директор Львівського бронетанкового заводу Роман Тимків продовжує роботу й заперечує звинувачення НАБУ на свою адресу.
фото: glavcom.ua

Директор Львівського бронетанкового заводу Роман Тимків продовжує роботу й заперечує звинувачення НАБУ на свою адресу.

Про це він заявив на прес-конференції на заводі, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Я наразі не відсторонений», – сказав він.

За словами Тимківа, завод повністю виконав свої зобов'язання за контрактом, через який було розпочато кримінальне провадження.

«Наш завод повністю виконав свої зобов'язання, крім 4 двигунів, усі вони підлягали заміні. Ми готові їх замінити, й після зняття арешту можемо вбудувати їх у танки та відправляти у війська», – зазначив директор заводу.

При цьому Тимків заявив, що за останній час на заводі проводили дві аудиторські перевірки, одна з яких знайшла збитки в 680 тисяч гривень за одним зі згаданих у його справі двигунів, а друга перевірка матеріальних збитків не виявила.

«Кілька тижнів тому знову була аудиторська перевірка за два роки, під час якої це питання досліджували. І там чітко сказано, що жодної матеріальної шкоди не було завдано», – заявив директор держпідприємства.

Також Тимків повідомив, що заставу за нього внесла сестра, й відмовився відповідати на запитання, через що його затримали, заявивши, що ані він, ані його заступник не брали участі в змові або схемах, які могли призвести до збитків.

Нагадаємо, 18 липня Тимків вийшов на волю під заставу в 2 мільйони гривень.

14 липня детективи НАБУ затримали низку посадовців ЗСУ та ДП «Львівський бронетанковий завод» за підозрою в організації корупційної схеми з танковими двигунами. Її суть полягала в тому, що замість нових закуповувалися вживані двигуни, частина з яких навіть не була в робочому стані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: