Рік після вбивства Шеремета: завтра в Києві відбудеться акція

Читать на русском
Акція розпочнеться на перетині вулиць Хмельницького та Франка, де вибухнув автомобіль журналіста.

Завтра, 20 липня, в Києві пройде акція пам'яті загиблого журналіста Павла Шеремета.

Про це повідомляє ініціативна група в Facebook, передає «Слово і Діло».

Акція розпочнеться на перетині вулиць Хмельницького та Франка, де вибухнув автомобіль Шеремета.

«20 липня о 08:00 ми зберемося там, де загинув Павло, й вшануємо його пам'ять. Після вирушимо ходою до будівель СБУ, Адміністрації президента та Міністерства внутрішніх справ і будемо вимагати розслідувати вбивство нашого друга й колеги», – йдеться в повідомленні.

«Ми зробили картки з інформацією про ключові моменти розслідування справи про вбивство Шеремета. З них можна побачити, що відбувається в справі й чому, можливо, ми ще не знаємо вбивць і замовників», – зазначають ініціатори акції.

Злочин із багатьма невідомими: чи розкриють вбивство ШереметаДиректор Центру досліджень проблем громадянського суспільства оцінив перспективи розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета.

20 липня 2016 року о 7:45 у центрі Києва був підірваний автомобіль керівника «Української правди» Олени Притули, в якому перебував Павло Шеремет. Він помер у машині швидкої допомоги.

10 травня 2017 року повідомлялося, що журналісти з проекту «Слідство.Інфо» разом із колегами з міжнародної мережі OCCRP (Центр дослідження корупції та організованої злочинності) опублікували документальний фільм про вбивство Шеремета.

Винні у злочині досі не знайдені.

Наприкінці червня Юрій Луценко розповів про перебіг розслідування вбивства Шеремета.

Нагадаємо, голова правління Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко розповів «Слову і Ділу» про перспективи розслідування вбивства Павла Шеремета.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: