У Києві безпечно відпочивати лише на двох з 11 пляжів

Читать на русском
Остання лабораторна перевірка встановила, що на 2 з 11 столичних пляжів вода відповідає стандартам – це Вербний і Пуща-Водиця.

У Києві безпечно відпочивати лише на двох з 11 пляжів – «Пущі-Водиці» й «Вербному».

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Госпродспоживслужби в Києві, посилаючись на результати лабораторних досліджень, передає «Слово і Діло».

Названо рейтинг кращих пляжів світуФахівці видання The Daily Mail оприлюднили рейтинг найкращих пляжів світу. На першому місці виявився пляж Памалікан на Філіппінах.

«За інформацією Державної установи «Київський міський лабораторний центр МОЗ України», купання дозволено на двох водних об'єктах Києва – «Пуща-Водиця» та «Вербний» (озеро Вербне, вул. Приозерна, Оболонський район). В інших водоймах проби води не відповідають нормативним показникам згідно з вимогами», – йдеться в повідомленні.

12 липня в комунальному підприємстві «Плесо» заявили, що не рекомендують відпочивати на всіх 11 пляжах Києва. 14 липня в столичному управлінні Госпродспоживслужби повідомили, що купання у водоймах, прилеглих до 10 міських пляжів (крім пляжу «Пуща-Водиця»), є небезпечним.

Нагадаємо, що в Затоці (Одеська область) три пляжі є небезпечними для купання.

Раніше видання The Business Insider оприлюднило список найбільш барвистих пляжів світу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: