Клімкін: проект «Малоросія» – балаган, розіграний кремлівськими ляльководами

Читать на русском
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін вважає, що заяви оточення ватажка ДНР про створення Малоросії є спробою розіграти абхазький сценарій на Донбасі.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін вважає, що заяви оточення ватажка «ДНР» про створення «Малоросії» є спробою розіграти абхазький сценарій на Донбасі.

Як грім серед ясного неба: в Кремлі заявили, що не знали про ідею створення «Малоросії» – ЗМІІдея ватажка «ДНР» Олександра Захарченка щодо «держави Малоросія» виявилася ініціативою його оточення й була несподіваною для Кремля.

Про це голова відомства написав у своєму Twitter, повідомляє «Слово і Діло».

Клімкін запевнив, що «список Савченко» буде розширенийСказано 26 травня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

«Якраз коли делегація України в Грузії, Кремль намагається розіграти абхазький сценарій на Донбасі. Ми з партнерами не дамо цього зробити. Кремлівські ляльководи зі своїми донбаськими маріонетками влаштували черговий балаган, витягнувши з нафталіну Малоросію», – зазначив Клімкін.

Нагадаємо, сьогодні, 18 липня, ватажок «ДНР» Олександр Захарченко заявив про створення нової «держави» – «Малоросії». За його словами, «столицею» псевдоутворення стане Донецьк, а ідею підтримали в «ЛНР» та представники регіонів України. Однак у «ЛНР» вже спростували інформацію про створення «Малоросії».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: