Рожкова скаржиться на погрози на адресу керівництва НБУ

Читать на русском
Заступниця голови Нацбанку Катерина Рожкова розповіла, що їй та її колегам постійно погрожують як щодо ПриватБанку, так і з інших причин.

Заступниця голови Нацбанку Катерина Рожкова розповіла, що їй та її колегам постійно погрожують як щодо ПриватБанку, так і з інших причин.

Про це пише «Економічна правда», передає «Слово і Діло».

«Мені й моїм колегам постійно хтось погрожує не тільки через Приват. Ми постійно стикаємося з великою кількістю провокацій», – сказала Рожкова.

«Нещодавно ми перевіряли один із банків, і коли керівник перевірки вже від'їжджав від офісу банку, з будівлі вибіг чоловік і у вікно машини кинув два конверти. Я боюся навіть уявити, якби поруч десь стояла машина «плюсів», як би це на наступний день показали по телевізору», – додала вона.

Також Рожкова заявила, що особисто не спілкується з колишніми акціонерами ПриватБанку.

«Ми не ведемо жодних переговорів і це правильно. З'явився новий власник і менеджмент, є компанії, які займаються переговорами (Rothschild, E&Y і компанія «Фінпоінт»). У НБУ може бути конфлікт інтересів, тому ми не втручаємося», – сказала Рожкова.

Нагадаємо, нещодавно детективи та спецпризначенці Національного антикорупційного бюро провели обшуки в головному офісі ПриватБанку в Дніпрі.

Також повідомлялося, що НАБУ підозрює керівництво Нацбанку у виведенні понад ₴10 мільярдів рефінансування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: