У штабі АТО назвали кількість обстрілів з початку доби

Читать на русском
З початку доби російсько-окупаційні війська вчинили 11 обстрілів позицій українських військових. Після півночі був бій біля Кримського, а в Красногорівці наші опорники обстрілював танк.
фото: скріншот

З початку доби російсько-окупаційні війська вчинили 11 обстрілів позицій українських військових. Після півночі був бій біля Кримського, а в Красногорівці наші опорники обстрілював танк.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«З початку доби незаконні збройні формування продовжили вогневі провокації, більшість з яких – 8, зафіксовано на Луганському напрямку», – розповіли в штабі.

Також вночі бойовики били з 82-мм мінометів по Трьохізбенці, а з гранатометів і стрілецької зброї по Кримському і Малиновому.

Карта АТО: ситуація на сході України на 15 липняСитуація на сході країни станом на 00:00 15 липня 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Крім того, на луганському напрямку відбулося бойове зіткнення з противником: близько півночі з боку селища Фрунзе під вогневим прикриттям група бойовиків спробувала наблизитися до наших позицій і вступила в бій з підрозділами АТО в районі Кримського.

«В результаті вмілих дій українських військових ворог відступив», – зазначили в штабі.

Збройні провокації із застосуванням стрілецької зброї зафіксовані в Новоолександрівці і Донці.

На маріупольському напрямі вранці ворог випустив 9 мін з 120-мм міномета і обстріляв з танка наші опорні пункти в Красногорівці. Ворожі кулемети обстріляли позиції ВСУ під Новомихайлівки.

Нагадаємо, пізно ввечері 14 липня біля Новотошківського сталось інше бойове зіткнення з противником, в результаті якого один український боєць загинув, троє отримали поранення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: