WikiLeaks опублікував архіви ЦРУ про програму перехоплення СМС

Читать на русском
Портал WikiLeaks розсекретив документи Центрального розвідувального управління США про програму перехоплення СМС-повідомлень.

Портал WikiLeaks розсекретив документи Центрального розвідувального управління США про програму перехоплення СМС-повідомлень.

Відповідний архів оприлюднений на сайті WikiLeaks, повідомляє «Слово і Діло».

Зокрема, опубліковані документи про проект HighRise, які полягав у впровадженні програми на базі Android для перехоплення СМС-повідомлень користувачів.

«WikiLeaks публікує документи ЦРУ про проект Highrise, який являє собою програму для електронних пристроїв на операційній системі Android версій 4.0-4.3», - йдеться в повідомленні на сайті WikiLeaks.

Повідомляється, що цей додаток влаштовано за принципом проксі-сервера для СМС. Він здатен читати листування і пересилати повідомлення на підроблені адреси.

Програма створює закладку, яка перехоплює вхідні і вихідні повідомлення на пристрої і відкриває окремий канал зв'язку з номером, на який пересилається перехоплена інформація.

Нагадаємо, в Швеції припинили розслідування проти засновника Wikileaks.

Раніше засуджена за передачу секретних даних WikiLeaks трансгендер Челсі Меннінг вийшла з військової в'язниці в Канзасі на 28 років раніше терміну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: