Порошенко зустрівся з працівниками Львівського бронетанкового заводу й пообіцяв 920 мільйонів

Читать на русском
Порошенко заявив, що Львівський бронетанковий завод отримає 920 млн грн на танки та інші бойові машини.

Львівський бронетанковий завод отримає 920 мільйонів гривень на танки та інші бойові машини.

Про це заявив президент України Петро Порошенко на зустрічі з працівниками заводу, керівництво якого було затримано за мільйонні махінації, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«920 мільйонів гривень – саме стільки грошей має отримати Львівський бронетанковий завод. 920 мільйонів. Це не лише на танки, не лише на пожежні машини. Двадцять «Дозорів», які розташовані за моєю спиною, будуть також готові до відправлення до військ. І мені дуже приємно чути позитивні відгуки від військових про якість вашої роботи», – зазначив Порошенко.

За словами глави держави, цього року для українських військових будуть закуплені 72 танки Т-72 Львівського бронетанкового заводу. Також закупатимуться евакуаційні БРЕМ та пожежні машини на базі Т-72.

Також Порошенко заявив, що нікому не дозволить обкрадати армію.

Петро ПорошенкоНародний депутат України

«Хочу окремо наголосити: як верховний головнокомандувач і як президент України я нікому не дозволю обкрадати армію. І нікому не дозволю гріти руки на поставках до Збройних сил. Український народ віддає останнє, й красти на цьому не дозволено нікому», – сказав глава держави.

Президент зазначив, що правоохоронні органи два місяці працювали над справою про розкрадання керівництвом заводу 28,5 млн грн державних коштів.

Порошенко також відзначив роботу Служби внутрішньої безпеки «Укроборонпрому». За його словами, за зібраними нею матеріалами порушено 41 кримінальну справу та попереджено розкрадання 631 млн грн. За результатами перевірок відсторонено 25 керівників.

Нагадаємо детективи НАБУ та прокурори САП затримали посадових осіб ЗСУ та керівників Львівського бронетанкового заводу за підозрою в привласненні та розтраті майна, а також зловживанні службовим становищем.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: