У штабі АТО назвали число обстрілів з початку доби

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська з початку доби 9 раз обстріляли позиції українських військ, зафіксовані обстріли з важких мінометів.

Російсько-окупаційні війська з початку доби 9 раз обстріляли позиції українських військ, зафіксовані обстріли з важких мінометів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«Протягом сьогоднішнього дня кількість обстрілів позицій сили АТО дещо зменшилася. Однак незаконні збройні формування і далі продовжують використовувати озброєння, яке вже давно має бути відведене від лінії розмежування. Всього з початку доби і до 18 годин найманці 9 разів порушили режим припинення вогню», – розповіли в штабі.

Карта АТО: ситуація на сході України на 14 липняСитуація на сході країни станом на 00:00 14 липня 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На маріупольському напрямі, біля Красногоровки, близько 6 ранку противник випустив по нашим опорним пунктам 6 мін калібру 120 міліметрів і 16 мін калібру 82 міліметри. Також ворог бив по позиціях біля Широкиного, Павлополя і Гнутового з гранатометів.

На луганському напрямку противник сьогодні двічі накривав мінометним вогнем Айдар. А близько опівночі окупанти застосували 120 міліметровий міномет по Новотошківському.

На донецькому напрямку бойовики з озброєння БМП, гранатометів, стрілецької зброї били по селищу Луганське. Обстріли українських позицій з великокаліберних кулеметів були зафіксовані і поблизу шахти Бутівка.

Нагадаємо, 14 липня в Донецькій області поліція затримала трьох інформаторів бойовиків, серед яких 64-річна вчителька, яка повідомляла терористам про зміни в позиціях українських військ по телефону.

За 13 липня бойовики здійснили п'ять обстрілів позицій українських військ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: