Продан уже понад півроку «звільняє» Гонтареву

Читать на русском
Оксана Продан пообіцяла підписатися під депутатським зверненням про звільнення голови Національного банку, але за 9 місяців цього так і не зробила.
Оксана ПроданФото з відкритих джерел

Із трьох депутатських звернень щодо звільнення голови Національного банку Валерії Гонтаревої, які за останні 9 місяців надійшли до Адміністрації президента, під жодним немає підпису Оксани Продан, а значить, депутат із незрозумілих причин провалила власну обіцянку.

Її «Слово і Діло» зафіксувало ще 20 жовтня 2016 року.

Тоді Продан завзято критикувала політику Нацбанку, відзначаючи неприпустимість масового закриття банків.

«Коли ми говоримо про кількість закритих банків, ми забуваємо говорити про кількість підприємців, які мають у цих банках рахунки і в яких немає жодних шансів отримати можливість використання тих коштів, які були ними зароблені», – заявляла тоді народний депутат, пояснюючи своє рішення долучитися до звернення до Порошенка про вимогу звільнити голову НБУ.

Як з’ясувало нещодавно «Слово і Діло», таких звернень до Адміністрації глави держави надійшло три. Але під жодним із них немає підпису Продан. Про це порталу повідомили в самій АП. А отже, чергова, вже сьома обіцянка депутата отримує статус «не виконано».

Загалом назвати Продан геть безвідповідальним нардепом не можна: зі своїм 41% виконаних обіцянок вона посідає 106-те місце в рейтингу відповідальності народних депутатів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: