У Миколаєві депутати визнали Росію країною-агресором

Читать на русском
Депутати Миколаївської міськради підтримали проект рішення про визнання Російської Федерації країною-агресором, який виніс на розгляд міський голова Олександр Сєнкевич.

Депутати Миколаївської міськради підтримали проект рішення про визнання Російської Федерації країною-агресором, який виніс на розгляд міський голова Олександр Сєнкевич.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу Миколаївської міськради.

Після обговорення депутатами цього питання за проект, який ініціював депутат Сергій Танасов із фракції БПП, проголосували 28 депутатів, 2 – утрималися, 19 – не голосували. Таким чином, більшістю голосів рішення було ухвалено.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко запевнив, що Україна переможе у війні на Донбасі за рахунок підтримки народуСказано 18 червня 2014 р.Статус обіцянки: Архів

В ході сесії Олександр Сенкевич зазначив, що проектом рішення, яке винесли на обговорення, депутатів стала пропозиція підтримати рішення попереднього скликання Миколаївської міської ради про визнання Російської Федерації країною-агресором.

Також депутати підтримали проект, який був запропонований на засіданні постійної комісії міської ради з питань прав людини, законності, гласності, антикорупційної політики, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики «Про територіальну цілісність і недоторканність кордонів України». За це рішення проголосували 29 депутатів.

Відзначимо, що комісія з етики Миколаївської міськради кілька разів намагалася розглянути питання про визнання РФ країною-агресором.

Нагадаємо, нардепи хочуть заборонити гастролі російських артистів, а також українських – в РФ.

Раніше президент Петро Порошенко прокоментував можливість скасування АТО та запровадження воєнного стану.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: