Працівників військової прокуратури перевірили на поліграфі

Читать на русском
За дорученням генерального прокурора Юрія Луценка, перевірку проводили фахівці контррозвідки Служби безпеки України за стандартами спецслужб іноземних держав.

Керівництво, слідчі та прокурори Головної військової прокуратури України пройшли перевірку на поліграфі.

Про це повідомляють в Управлінні зв'язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України, передає «Слово і Діло».

Згідно з повідомленням, дослідження проводилося за ініціативи Головної військової прокуратури з метою перевірки та уникнення корупційних ризиків, а також інформаційних маніпуляцій під час розслідування кримінальних проваджень. Зокрема, йдеться про справу злочинної організації під керівництвом колишнього міністра доходів і зборів України Олександра Клименка, де суми збитків державі сягають 96 млрд грн, а майно 46 підозрюваних податківців на суму близько 1 млрд грн арештовано судом.

Зазначається, що за дорученням генерального прокурора України Юрія Луценка перевірку проводили фахівці контррозвідки Служби безпеки України за стандартами спецслужб іноземних держав.

«За результатами поліграфічного дослідження відомостей, які потребували б реагування з боку правоохоронних органів, не встановлено», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 6 липня невідомі обстріляли вікна квартир прокурорів і слідчих у кримінальному провадженні щодо колишніх працівників податкової часів екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка.

У червні військова прокуратура повідомила колишньому міністру доходів і зборів України Олександру Клименку про підозру в створенні злочинної організації та зловживанні службовим становищем.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: