Рятувальники закінчили розбирати завали на місці вибуху в житловому будинку в Києві

Читать на русском
Працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій завершили роботи по розбору конструкцій на місці вибуху в житловому будинку в Голосіївському районі столиці.
фото: прес-служба ДСНС

Працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій завершили роботи по розбору конструкцій на місці вибуху в житловому будинку в Голосіївському районі столиці.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ДСНС.

«Станом на 2:15 роботи по розбору конструкцій завершені», – розповіли у відомстві.

На місці події працює комісії ТЕБ та з надзвичайних ситуацій Голосіївської райадміністрації. Також представники РДА та товариства Червоного Хреста організували для мешканців будинку і рятувальників цілодобове харчування.

За фактом події планується провести виїзне засідання комісії зі встановлення причини вибуху і визначення придатності будинку до подальшої експлуатації або відселення мешканців будинку. Встановлюється кількість людей, які потребують відселення.

Ліквідація наслідків вибуху в 3 поверховому житловому будинку на пр ГолосіївськомуГоловне управління ДСНС України у м. Києві

Нагадаємо, 8 липня близько 13:30 в триповерховому житловому будинку на Голосіївському проспекті, 70 стався вибух із загорянням зруйнованих дерев'яних конструкцій 3 поверху на площі 10 квадратних метрів.

В результаті вибуху були зруйновані перекриття між третім і другим поверхами на площі близько 3,6 тисяч квадратних метрів.

Загинули двоє: жінка 1971 року народження та чоловік. Постраждали шість осіб – одна людина від госпіталізації відмовилася, ще 5 людей з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані в лікарню, серед них одна дитина 14 років.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: