В ДСНС розповіли деталі вибуху в київському будинку

Читать на русском
Внаслідок події постраждало 7 осіб, 3 особи від госпіталізації відмовились, інші троє з травмами різного ступеню важкості госпіталізовано до лікарні. Одна людина загинула.

Внаслідок вибуху частини будинку у Голосіївському районі Києва загинула жінка, трьох постраждалих госпіталізовано, ще троє постраждалих відмовились від госпіталізації.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України, передає «Слово і Діло».

«8 липня близько 13:30 у Голосіївському районі по проспекту Голосіївський, 70 в другому під’їзді триповерхової будівлі стався вибух. Внаслідок події постраждало 7 осіб, 3 особи від госпіталізації відмовились, інші троє з травмами різного ступеню важкості госпіталізовано до лікарні. Одна людина загинула, жінка 1971 року народження», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що на місці події працюють підрозділи ДСНС. Координація здійснюється головою служби Миколою Чечоткіним та начальником Головного управління ДСНС України у м. Києві Андрієм Ватоліним.

Разом з тим, спікер поліції Києва Оксана Блищик повідомила, що слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України - порушення встановленим законодавством вимог пожежної безпеки.

Пізніше голова ДСНС України Микола Чечоткін повідомив журналістам, що вибух стався в 3-поверховому будинку за адерсою: проспект Голосіївський, 70, близько 13:30 суботи. За його словами, про причини поки нічого сказати не можна.

Голова ДСНС повідомив, що на місці події працює близько 100 осіб особового складу служби, робота буде відбуватися в цілодобовому режимі.

Голова Нацполіції Сергій Князєв повідомив, що загалом у будинку зареєстровано 64 мешканці.

Нагадаємо, сьогодні у житловому будинку біля метро Голосіївська, поблизу готелю «Мир» стався вибух.

7 липня, на півдні Італії, поблизу Неаполя завалився п'ятиповерховий житловий будинок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: