Трамп прилетів до Польщі

Читать на русском
6 липня голова Білого дому зустрінеться з президентом Польщі Анджеєм Дудою, а після цього відбудуться польсько-американські переговори під керівництвом обох президентів.

Президент США Дональд Трамп в середу, 5 липня, прибув до Польщі.

Як передає «Укрінформ», у варшавському аеропорту імені Шопена його разом із дружиною Меланією та дочкою Іванкою зустрічали голова МЗС Польщі Вітольд Ващиковський і міністр канцелярії президента Польщі Кшиштоф Щерський, пише «Слово і Діло».

Порошенко не «господар України», а Трамп не «володар США»: що змінить візит президента України до ВашингтонаПолітичний експерт пояснив, чому візит президента Порошенка до Вашингтона мало що змінить для України.

Після короткої процедури привітання Трамп президентським кортежем відбув до готелю Marriott, де традиційно зупиняються американські лідери під час візитів до Варшави, йдеться в повідомленні.

У четвер, 6 липня, очільник Білого дому зустрінеться з президентом Польщі Анджеєм Дудою, а після цього відбудуться польсько-американські переговори під керівництвом обох президентів.

Згодом Трамп зустрінеться з 12 президентами, які прибудуть на саміт «Трьох морів» до Польщі. Після інавгураційної панелі саміту, в якій Трамп візьме участь, заплановані його переговори з президентом Хорватії Коліндою Грабар-Кітарович.

На завершення візиту Трамп виголосить промову на площі Красінських біля пам'ятника героям Варшавського повстання. Після цього американська делегація відправиться в Гамбург, де 7-8 липня відбудеться саміт G20.

Відзначимо, в Кремлі заявляють, що погодили дату зустрічі Путіна з Трампом.

Раніше Трамп повідомив про короткий візит до Британії 14 липня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: