Порошенко підписав закон про пріоритет курсу на НАТО

Читать на русском
З цією метою Україна активізує зусилля з усього комплексу реформ, серед іншого, в безпековому та оборонному секторах.

Президент Петро Порошенко підписав закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо зовнішньополітичного курсу України».

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу Глави держави.

Закон, яким інтеграцію до НАТО визначений одним із національних пріоритетів, вносить зміни до законів «Про основи національної безпеки України» та «Про засади внутрішньої і зовнішньої політики» в частині євроатлантичної інтеграції.

Курс на НАТО: як голосували депутатські фракції і групи?Сьогодні Верховна Рада підтримала рішення поглибити співпрацю України з НАТО з метою в майбутньому отримати членство в організації: «Слово і Діло» відстежило результати голосування по депутатських фракціях і групах.

Одним із пріоритетів національних інтересів України документом визначено інтеграцію до євроатлантичного безпековового простіру з метою набуття членства в Організації Північноатлантичного договору.

З цією метою Україна активізує зусилля з усього комплексу реформ, серед іншого, в безпековому та оборонному секторах задля досягнення відповідності критеріям членства в Альянсі, зазначили в прес-службі.

Як повідомлялося раніше, 8 червня Верховна Рада підтримала законопроект №6470, який закріплює зовнішньополітичний курс України, де пріоритетом є вступ до НАТО. Місяць тому Порошенко пообіцяв підписати ухвалений Радою законопроект.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: