Аеропорт «Бориспіль» підписав договір з Ryanair

Читать на русском
Сьогодні київський міжнародний аеропорт «Бориспіль» в середу, 5 липня, підписав угоду з найбільшим європейським лоукостером Ryanair.

Сьогодні київський міжнародний аеропорт «Бориспіль» в середу, 5 липня, підписав угоду з найбільшим європейським лоукостером Ryanair.

Про це повідомив гендиректор аеропорту Павло Рябікін на своїй сторінці в Facebook.

«Сьогодні ми зі свого боку підписали договір з Ryanair і відправили в головний офіс авіакомпанії. Це тривало менше двох тижнів з моменту зниження вартості базового збору за пасажирське обслуговування (зміна до наказу Міністерства інфраструктури), що було основним стримуючим фінансовим фактором», - написав Рябікін.

За його словами, договір узгоджений усіма службами аеропорту і зовнішніми аудиторами, які візують всі вихідні фінансові документи і договори.

«Хочу відзначити, що переговори між авіакомпанією та аеропортом - це завжди процес досягнення компромісу на основі взаємного економічного інтересу, і чим менше при цьому політики, тим легше такий компроміс знайти», - також підкреслив директор «Борисполя».

Рябікін визнав, що в контракті відображені багато побажань Ryanair, але не всі.

«Зокрема на напрямок Київ-Лондон знижка в 80% не надається, оскільки цей напрям для аеропорту «Бориспіль» не є новим», - зазначив він.

В аеропорту «Бориспіль» домовилися з Ryanair – ОмелянКерівництво аеропорту «Бориспіль» досягло домовленості про співпрацю з лоукостером Ryanair.

Раніше Омелян розповів, коли нарешті чекати контракту між «Борисполем» і Ryanair.

Також Омелян звинуватив МАУ в спекуляціях навколо Ryanair.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: